Gjestebok

Her er hilsener fra noen av «mine» brudepar.

Hvis dere vil legge igjen en liten hilsen må dere gå helt nederst på siden.

Takk for at jeg fikk være med i bryllupet deres!

49 thoughts on “Gjestebok

 1. hei!
  Tusen hjertelig takk for en fantastisk god jobb i bryllupet vårt! du hadde stål kontroll i forveien , under selve bryllupet og omtenksom på hvordan brudeparet hadde det i forveien , på selve dagen og kvelden 🙂 Du lagte en utrolig god stemning og vi fikk virkelig drømmedagen vår , skulle ønske vi kunne skru tiden tilbake og oppleve dagen og kvelden en gang til får det var såååå utrolig bra! 🙂 små overraskelser og detaljer underveis, og ikke minst har vi allerede Fått tilbakemelding fra mange gjester om hvor bra opplegget var og hvor kjekk kveld de hadde 🙂 en helt uforglemmelig kveld med såå vanvittig mange bra minner <3 tusen tusen takk Nils Trygve, vi kommer til å anbefale deg på det sterkeste!

  Mona & Frode

 2. Nils Trygve….
  Hvor skal man egentlig begynne!
  Du traff oss, som en mann med et godt hjerte og lidenskap for det du driver med!
  Du fikk en «kontrollfreak» av en brud til å senke skuldrene og slappe av!
  Vi fikk en fantastisk velkomst med trekkspill og sang, gamle viser og morsomme påfunn gjennom hele kvelden!
  En ting som har gått igjen fra alle gjestene, både unge og eldre var deg! Alle syns du var en utmerket toastmaster!

  Jeg kommer til å anbefale deg, til hvem som helst for du gjorde dagen vår fantastisk!

  Takk igjen!

  Stor klem fra Vibeke og Joachim Stava

 3. Evy & Ronny

  Kjære Nils Trygve!
  Tusen takk for den fantastiske bryllupsfesten du gav oss. Alle gjestene var utrolig førnøyde inkludert brudeparet. Du hadde et godt underholdene program hele kvelden, for en allsidig person du er :-). Den ene overraskelsen etter den andre dukket opp og det ble mye latter. Fra oss og resten av gjestene anbefales du på det varmeste.

 4. Ord kan ikke beskrive hvor fornøyd vi er med Nils Trygve som toastmaster i vårt bryllup 23. juli 2016. Skuldrene sank og vi kunne slappe mer av etter vårt første møte med ham. Vi følte straks at vi var i gode hender og at han hadde alt under kontroll. Han hjalp oss med kjøreplan og å få på plass viktige ting før den store dagen.

  Da musikeren vår ble syk og ikke kunne synge i kirken, stilte han opp og lot oss låne lydanlegg slik at vi fikk sang i kirken. Vi er evig takknemlig.

  Tusen takk for en fantastisk gjennomføring av festen. Du dro opp stemningen fra første sekund. Vi savnet ikke musikeren vi først hadde bestilt, da du bidro med gitar og sang sammen med spotify. Her får du alt i en mann. Gjestene våre kom til oss flere ganger i løpet av kvelden og kontaktet oss dagen etterpå for å skryte over festen og den fantastiske toastmasteren vi hadde.

  Tusen takk for at du gjorde dagen vår så flott, fra begynnelse til slutt. Du anbefales på det varmeste

  Hilsen
  Arve og Silje Kathrin

 5. Tusen takk for at du var med oss å gjør dagen vår så minnerik 😀 Vi har fått så mange gode tilbakemeldinger fra gjestene som hadde en strålende kveld 😀 Flere har sagt at det er det beste bryllupet de har vært i 😀 Anbefaler deg på det varmeste til alle 😀 Tusen takk igjen for at du bidro med å gjør bryllupsdagen vår helt magisk og minnerik :-* Stor takk fra Line og Helge

 6. Tusen takk for en heilt FANTASTISK organisert brullup. Me va 107 gjester og alle sa det var det beste bryllupet de har våre I. Stålkontroll eg vil ambefale deg te alle som vil ha et uforglemmelig brullup uten de må tenke på alle detaljer I brullupet for det fixer du. Du får 100 av 100 poeng av meg konne ikke blitt bedre.og I tilleg kjørte han oss heim! Ambefale alle Nils trygve hauge. Eg hadde jaffal aldri vurdert någen andre! =) tuuusseeennn takk!=)

 7. Tusen takk Nils Trygve, for et fenomenalt bra gjennomført bryllup. Vi trengte ikke tenke på noe som helst på den store dagen.
  Du tok deg av både de små og de store detaljene, og vi fikk drømmedagen slik som vi ønsket.
  Amund på 9 husker nok spesielt godt dagen da du lot han klippe festen i gang, og at han til og med fikk holde en liten tale.
  Vi har fått skryt fra flere gjester, og noen har sagt det var det beste bryllupet de noen gang har vært i. Vi er enige!
  Toastmaster Nils Trygve Hauge anbefales på det sterkeste. Han er verdt hver krone!

  Hilsen fra Maria og Morten 🙂

 8. Hei!
  Da har vi så vidt landet etter en kjempe bryllupsfest 18.04.15. Takk for at du var med å gjorde dagen vår så minnerik. Vi storkoste oss:) Du hadde full kontroll fra start til slutt. Du tok vare på oss, barna våre og alle gjestene våre. Underholdningen din var tommel opp. Hele gjengen nynner på «Kyss meg», vår datter på 3år har også gangen på den. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på deg som toastmaster. Anbefaler deg på det sterkeste.
  Tusen takk:)

  Silje & Tommy

 9. Hei Nils Trygve

  Tusen takk for kjempefin innsats som toastmaster i vårt bryllup, med full kontroll på programmet, kommunikasjon med hotellpersonalet, taler, sanger, leker og andre innslag. Du tok også av deg de minste på en super måte. Vi har fått bare gode tilbakemeldinger fra gjestene som hadde en flott kveld. Vi anbefaler deg gjerne til andre kommende brudepar!

  Hilsen Irene Cecilie og Kyrre

 10. Hei Nils Trygve! Tusen takk for at du var med på å gjera bryllupsdagen vår perfekt! Du hadde kjempe kontroll frå start til slutt, og brudeparet kunne virkelig nyte dagen og vera gjester i sitt eige bryllup! Me er evig takknemlig! Underhaldningen var topp, og gjestane var kjempe fornøyde. Tusen takk for at du viste så omsorg og forståelse for bruden som var sjuk på den store dagen, og endringar i underhaldninga var ingen utfordring for deg! Me anbefaler deg på det sterkeste til alle som er på jakt etter ein toastmaster!! 🙂

  Line & Lars Morten

 11. Kjære Nils Trygve,
  Du gjorde en fantastisk jobb som toastmaster i bryllupet vårt. Det var herlig å kunne overlate planleggingen av hele kvelden til deg, og å bli overrasket av alle de morsomme elementene du la inn i bryllupsfesten vår. Du kombinerte bruk av engelsk og norsk på en fantastisk måte, slik at alle gjestene våre (norske og utenlandske) fikk med seg hva som hendte. Du var også velidig flink å ‘se’ barna. I tilbakemeldinger angående bryllupet fra gjestene våre skrytes det hemningsløst av deg som en fantastisk flink toastmaster, en som skapte god stemning og som hadde fokus på oss som brudepar. Du briljerer i faget! Tusen hjertelig Nils Trygve. Vi er dypt takknemlige for at du bidro til at bryllupsdagen vår ble magisk.

  Hilsen Kirsti og Torbjørn

 12. Nils Trygve,
  Tusen takk for ei utrulig kjekk kveld i vårt bryllup. Her har du gjort en kanon bra jobb. Masse god underholdning, musikk som passet til alle aldersgrupper. Tilbake meldingene fra alle gjester er helt på topp. Her var alt perfekt timet og profesjonelt organisert fra din side. Vi er strålende fornøyde og vi kan absolutt anbefale deg til alle.

 13. Tusen takk for at du gjorde bryllups dagen vår perfekt! Du tenkte på alt, var i forkant hele tiden og vi kunne bare slappe av og nyte dagen uten å tenke på noe som helst. Du skapte en fantastisk stemning fra begynnelse til slutt, med morsomme leker og flotte musikalske inspill. Mange av gjestene trodde du var en av familien fordi du var så deltakende og inkluderende med alle. Du laget en bryllupsfest som var elegant, formell og stilfull, samtidig som det var fest og moro fra begynnelse til slutt. De ansatte på hotellet og kjøkken personalet var imponert og hadde ikke vært borti en slik profesjonell toastmaster før. Du hadde på forhånd klarert alt med kjøkkenet og på denne måten var det også lett for de med tanke på serveringen. Vi setter veldig stor pris på at du tok turen til Bergen denne helgen og du skal ikke se bort ifra at du blir invitert til bryllup i Bergen igjen når noen andre i familien skal gifte seg for alle gjestene var svært imponert;)

  Tusen takk!
  Hilsen Ann-Kristin og Raymond:)

 14. Hei!
  Vil bare takke for en fantastisk innsats i bryllupet vårt. Kjekke og morsomme innslag gjorde kvelden perfekt. Du hadde stålkontroll på alt, og det var bare for oss å lene oss tilbake og slappe av.
  Du skal ha mye av æren for at kvelden ble så minnerik og fantastisk:)

  Hilsen Laila og Oddbjørn

 15. Hei Nils Trygve
  Vil takke deg for at du var med å gjorde kvelden vårs helt fantastisk.
  Du har stålkontroll på alt som skjer og gir oss virkelig et avslappet forhold til alt som skjer denne kvelden.
  I tilegg til masse god musikk, leker og humor fra deg.
  Anbefaler deg til andre på det sterkeste :o))

  Vennlig hilsen Marianne & Asgeir

 16. Kvelden ble 100 % vellykket med Nils Trygve bak spakene.
  Så fort du møter Nils Trygve på den store dagen kan du bare lene deg tilbake å slappe helt av.
  Vil anbefale han på det sterkeste.
  Mye kjekt opplegg å flink å improvisere på stedet. God musikk.

  Tusen takk Nils Trygve
  Du er super!

  Vennlig hilsen Pål og Trine

 17. Tusen takk for at du fylte kvelden i går med hjertevarme og lun humor. Kommer til å anbefale deg på det aller varmeste til alle brudepar på min vei. Takk for et hyggelig møte!

 18. Tuuuusen takk for den fantastiske jobben du gjorde som toastmaster i bryllupet vårt i går!! Du stod til forventningene våre og mere til!! Heilt fantastisk å kunne slappe av å vite at du hadde stål kontroll på alt!! Kyss meg sangen har brent seg i hodet på både oss og ungene!! Hehe!!:)

 19. Må bara få takka for en kjempe jobb du gjorde i Silje og Andreas sitt Bryllup 🙂
  Du gjorde så alle kosa seg.
  Mangen har komt og sagt at det var en knakande goe vert me hadde 😉
  Så TUSEN TAKK Nils Trygve for en kjempe bra jobb 😉

  Hilsen Siw Linda

 20. Hei Nils Trygve!

  Vi vil takke deg for den fantastiske jobben du gjorde for oss i vårt bryllup. Enkelte av gjestene trodde du var en del av familien ettersom du tok så godt vare på alle sammen:)

  Vi har nå erfart hvor viktig en dyktig toastmaster er for en slik begivenhet, du kommer definitivt inn under den kategorien.

  For dere som leser dette og leter etter en dyktig mann til bryllup, gir vi Nils Trygve de beste anbefalinger.

  Det var godt å erfare at alle anbefalingene som står i denne gjesteboken fra før stemte.

  Dagen ble så fin at vi vurderer å gifte oss en gang til, hvis så skjer ringer vi deg Nils Trygve 😉

  Stor takk!!!

  Mvh
  Lars-Gunnar & Kristine 🙂

 21. Hei Nils Trygve,
  her kommer en meget forsinket takk og anbefaling.

  Sier det enkelt. Bryllupsfesten vår hadde ikke vært den samme uten deg. Du engasjerte alle gjestene og vi får bare gode tilbakemeldinger. Ganske så mange går enda å synger på «Kyss meg» trillen. Menn som damer 🙂

  Tusen takk for en fantastisk kveld.

  Inger Lise & Kjartan

 22. Hei.

  Tusen takk for den flotte jobben du gjorde da vi giftet oss i Sauda i sommer!
  Du gjorde dagen vår helt fantastisk. Vi kunne slappe av da du hadde full kontroll på alt. Til og med været ordnet du!
  Flere gjester kommenterte at det var en super dag, og enda blir den flinke toastmasteren nevnt.
  Musikken var bra og variert, noe for en hver smak.
  Kan anbefales på det sterkeste!

  Igjen, tusen takk Nils Trygve.

  Beate og Trygve André

 23. Hei!

  Tusen hjertelig takk for at du gjorde bryllupet vårt til en fantastisk og minnerik kveld!!
  Du viste helt fra planleggingsmøtet at du hadde full kontroll. Når det var noe vi lurte på i forkant av bryllupet, hadde du gode svar/tips å komme med. Dette var til stor hjelp for oss!

  Bryllupsfesten ble utrolig bra. Vi slappet helt av. Du tok ansvaret for feiringen fra A til Å! Supert! Underholdningen falt i smak både hos oss og hos gjestene. Vi har fått bare gode tilbakemeldinger. Folk var imponerte!

  Vi vil absolutt anbefale Nils Trygve som toastmaster. Det var fantastisk å kunne slappe så godt av i sitt eget bryllup, og bare føle at han hadde full kontroll!

  Igjen, tusen takk!
  Hilsen Ingvild og Tormod

 24. Hei,

  Tusen takk for at du var med på å gjøre dagen vår perfekt!
  Hadde møte med deg på forhånd og du viste da at du hadde full kontroll. Da dagen kom viste det seg at dette hadde du gjort mange ganger før! Du hadde mange kjekke overraskelser som vi ikke visste om på forhånd! Er veldig glad for at du var der og holdt kontrollen på oss:-)
  Uten deg ville det uten tvil vært mye rot og mye mer for oss å tenke på:-)
  Tusen millioner takk igjen og håper sykkelen din ikke hadde for mye skader;-)

  Klem fra Marion og Roar:)

 25. Først av alt: tuuusen takk Nils Trygve for at du bidro til å gjøre vår dag helt perfekt.

  Helt fra startet av planleggingen til takkerunden på slutten. Du hadde stålkontroll hele veien. Vi fikk masse gode tips og ideer underveis noe som bidro til at dagen vår ble helt fantastisk.

  Før bryllupsdagen var jeg ikke klar over hvor utrolig mye det betyr å ha en dyktig toastmaster! Men jeg har lært. Og uten deg hadde ikke dagen blitt like bra. Du knyttet sammen dagen på en flott måte, med tilstrekkelige mange pauser, korte taler og kjekk underholdning.

  Vi vet ikke hvordan vi skal få takket deg nok! 🙂 🙂

  For dere som trenger referanse så kan dere ringe meg på tlf. 90044467 eller søke meg opp på facebook – Linn THerese Kolnes.

 26. Jeg vil med dette rette en stor takk til deg Nils Trygve for en fantastisk god og gjennomført jobb på bryllusdagen til min sønn Trygve og hans Alice. Det var en rød tråd og verdig helhet fra begynnelse til slutt. Du klarte å få samtlige 68 gjester fra ulike familier og «kulturer» til å følge seg ivaretatt på alle måter. Fra barna Alexander og Henriette til mormor, venner foreldre og slektinger av alle slag. Flott oppstilling med mottakelsee av brudeparet i starten og videre gikk tilsynelatende alt på skinner fra middag, til dans med leker og stev, med en god avslutning hvor brudeparet fikk anledning til å takke skikkelig. Kjempeflott!
  Jeg anbefaler gjerne deg som toastmaster til andre. Også andre arrangement enn bryllup. Tusen takk for at du gav oss en så god og flott opplevelse:-)
  Vennlig hilsen, Anne Lovise Wikre – stolt mor til brudgommen

 27. Nils-Trygve har ikke bare gitt brudepar og bryllupsgjester fra hele Sør-Norge fantastiske minner for livet – han er faktisk kjent helt til Sicilia! Det var utrolig koselig at du tok med norske folketoner og allsang til bryllupet vårt ved havet i skyggen av Etna – ikke bare for oss, men for de sicilianske gjestene våre også. Vi har fått så mange fine tilbakemeldinger på denne uforglemmelige kvelden.

 28. hei og mange takk for sist!
  me kan ikkje få skrøyte nok over stålkontroll og måten du sveiste sammen en uforglemmelig kveld både for oss og gjestene våre:) vil anbefale deg på det sterkeste til alle! opplevde hele kvelden at folk kom og skrøyda av den flinke toastmasteren vår!
  mange tusen takk! hilsen alice og trygve

 29. Hei!

  Vil takke for en kjempejobb du gjorde i bryllupet vårt 04.09.10. Vi var super fornøyd med jobben du gjorde. Vi følte absolutt vi kunne slappe av, å slapp å tenke på noe praktisk i det hele tatt. Du var der å hadde kontroll på alt gjennom hele kvelden med god musikk, underholdning ++ Har bare fått gode tilbakemeldinger etter bryllupet vårt hvor alle koste seg! Så vil absolutt anbefale deg videre til andre som skal gifte seg!!

  Med vennlig hilsen
  Anne Merethe & Ronny m/fam.

 30. Hei Nils Trygve!

  Tusen takk for at du bidro til å gjøre vår bryllupsdag til en super dag!!!!!

  Vi som brudepar kunne senke skuldrene, slappe av og nyte dagen sammen med gjestene………
  Vi har fått så mye positiv tilbakemelding fra gjestene våres, for den gode jobben du gjorde (en gjest sa at det var det kjekkeste bryllupet hun noen gang hadde vært i)

  Vi kan trygt anbefale deg til kommende brudepar!!!!!

  Håper vi får gleden til å ses igjen ved en senere anledning – der du er toastmaster!!!!!

  Vennlig hilsen

  Mona & Knut Olav

 31. Heisann!

  Er helt enig med Nina, du gjorde en fantastisk god jobb, og me er kjempefornøyde med hver minste detalj. Du nådde ihvertfall målet med å finne balansen mellom full kontroll, god underholdning og stilfull takt og tone. Som du sikkert la merke til, var mange av gjestene våre imponerte! Takk! Vennlig hilsen Synnøve og Lars Martin.

 32. Heia 🙂

  Eg hadde gleden av å jobba med deg i brylupet t Synnøve og Lars Martin igår,
  og må bare få sagt at du va heilt fantastisk! For et opplegg:)
  Ska anbefala deg t alle kjente som vil gifta seg i framtiå 🙂

  Mvh.
  Nina 🙂

 33. Hei Nils-Trygve
  Tusen takk for en kjempejobb i bryllupet vårt den 21.mai.

  Du loste oss alle vel gjennom kvelden på en kjempegod måte. Mange av gjestene kommenterte for oss hvor imponerte de var av allsidigheten din og den jobben du ellers gjorde.

  Mvh Hege og Bjørnar

 34. Tenk, i år er det 10 år siden du var toastmaster i vårt bryllup.
  Mang en gang snakker vi om hvor utrolig flink du var, med å planlegge og gjennomføre vår store dag. 🙂
  Vil bare få takke deg enda en gang for en kjempe fest!
  Ved å velge deg som toastemaster har du en som holder liv i selskapet hele tiden.

  mvh
  Oddrun og Espen

 35. Tusen takk for en fantastisk opplevelse NilsTrygve.
  I etterkant av vårt bryllup har vi fått utrolig mange positive tilbakemeldinger, og de har alle, uten unntak, inneholdt skrøyt av toastmasteren 🙂
  Vi hadde aldri tidligere vært i bryllup, så vi visste ikke hva vi kunne forvente oss, men vi fikk en oppleve for livet.
  Det var du som gjorde bryllupsfesten til det den ble, så tusen takk skal du ha Nils Trygve.

  Hilsen Morten og Siren, (og siden sist, lille Solveig)

 36. Hei.

  Nils Trygve du vet virkelig hvordan en profesjonell toastmasterjobb skal utføres. Du hjalp oss godt i planleggingen underveis og gjorde en fantastisk strålende jobb på den store dagen. Med stålkontroll og en herlig, lun humor gjorde du bryllupet vår til en uforglemmelig, flott dag. Ingen «gamle tanter» som ble uthengt og latterligjort men alle ble behandlet med respekt. Mange morsomme innslag og overraskelser underveis samt at du stod for all musikken selv. Helt topp!

  Tusen takk for en kjempe god jobb og vi kan virkelig annbefale Nils Trygve på det sterkeste! Uten noen som helst tvil 🙂
  Med vennlig hilsen
  Inger og Pål Anders 🙂

 37. Vi er utrolig takknemlig for at du var en super toastmaster (og onkel:-) i bryllupet vårt! Vi visste at du hadde full kontroll og koste oss gjennom hele dagen! Du bidro med god stemning, mye god musikk og festlige leker som alle gjestene satte stor pris på. Gjestene våre var mektig imponert over alle kunstene og ideene dine! Både vi og gjestene storkoste oss denne dagen – og det bidro du til i aller høyeste grad 🙂

 38. Nils Trygve gjorde en kjempejobb som toastmaster i bryllupet vårt! Vi møttes på forhånd og han laget en kjøreplan og agenda. Han hadde laget ett kjempeflott opplegg fra start til slutt som inkluderte både musikk og underholdning. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger etter bryllupet på måten Nils Trygve ledet festen på.

  Vi kan definitivt anbefale Nils Trygve som toastmaster!

  Mvh, Karen & Sture

 39. Takker for meget god hjelp ved vårt Gullbryllups-fest 13.nov.2010, – både til forberedelse og gjennomføring der du glimrende ledet festen, sørget for god musikk både til underholdning og aktiviteter, og ved diverse konkurranser og leker.
  Takket være deg ble dette en positivt uforglemmelig fest for både Henny og meg, og ikke minst for gjestene som takket oss mye for en kjempefin fest.
  Samtidig kan nevnes at min bror og svigerinne var meget begeistret for sangen du diktet fra de til oss.
  Hilsen henny og Kåre

 40. Tusen takk for at du gjore dagen våres helt spesiell fra start til slutt! Du e i ein egen klasse-rett å slett rosinå i pølså 😉

  Kan anbefales på sterkeste!

  Mvh Marta & Rune

 41. Vi giftet oss i 2007, og nå vel 3 år etter, står denne bryllupsfesten like levende for oss og for alle gjestene. Takket være en super toastmaster som var Nils Trygve. Det var høy kvalitet på gjennomføringen hans fra A gil Å. Når jeg skriver dette, får jeg klump i halsen. Vi minnes denne dagen som så storartet med denne festen hvor han førte an.. Han fikk med alle og alle kom i topp stemning og ettermælet til alle våre gjester er fremdeles: «Vi glemmer aldri bryllupet deres Reidun og Joe, det var ikke som de andre bryllup vi har vært i , det var det beste bryllupet vi har opplevd «!!

  Vi gir med glede vår referanse!

 42. Nils Trygve var toastmaster i bryllaupet vårt i 2008. Me hadde vore i to bryllaup der han va TM, og vart fort einige om at det var han me ville ha til å gjere jobben på vår eigen store dag. Me møttest på førehand og gjekk gjennom køyreplan og fortalte kva me ville ha med (som me hadde likt særleg godt frå dei andre bryllaupa der me hadde sett han i aksjon) i tillegg til andre detaljar. Han har ei roleg og imøtekomande framferd, som gjer at både brudepar og gjester føler seg sett og ivaretekne.

  Me var heilt trygge på at bryllaupsfesten kom til å verte eit minne for livet der ting kom til å gli fint, og det sørgde Nils Trygve for. Me kunne lene oss tilbake og berre nyte kvelden. I etterkant har me fått mange tilbakemeldingar på at me hadde eit kjekt bryllaup og alle trekk fram Nils Trygve som ein fantastisk toastmaster! 🙂

 43. Takk for en fantastisk jobb i bryllupet vårt.
  Flott med en som hadde kontrollen på det hele og mangen artige overraskelser under veis:)
  tantungene maser fortsatt at om at vi skyller dem et par sjokolader for jobben:)

  Kan anbefales på det sterkeste!

  mvh siw iren og john

 44. Vil bare takke for enn fantastisk dag som vi aldri kommer til å glemme, du hadde kontroll fra start til slutt, va fantastisk å nyte dagen å bare slappe av..
  Tusen tusen mange takk….DU anbefales på det sterkeste..

  Hilsen fra
  Kristine og Bjørn Tommy Skavøy

 45. Vi vil takke Nils Trygve for ett meget godt gjennomført oppdrag av høy kvalitet fra A-Å. Med Nils Trygve i fører setet så kan både brud og brudgom nyte dagen og senke skuldrene vel viten om at man har den beste personen til jobben!

  Vi har allerede anbefalt Nils Trygve videre til kommende brudepar i familien og blandt venner.

  Vi stiller med glede som referanse.

  Med vennlig hilsen Christin og Per Ove Rosland

 46. Takk for en super jobb i vår bryllupsfest 08.08.09.

  Mange gode minner fra den kvelden.

  Tusen Takk!!!

  Silje & Rune

 47. Hei!

  Tusen takk for en super jobb med bryllupsfesten vår 🙂

  Minner for livet!

  Tusen takk
  – Kirsten & Arnt Pål

 48. Hei

  Vil takke for en kjempe god jobb i byllupet vårt:-)
  Gjorde mye morsomt for oss hehe.
  Kyss meg Bjørg Marie kyss meg hehe.

  TAKK :-):-):-):-)

Sign Our Guestbook

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *